Шакира
Шакира / Gulliver/Getty Images
Февруари определено е важен месец за латино дивата Шакира. На втори февруари тя и нейната половинка Жерар Пике отпразнуваха своите рождени дни в семейна обстановка. Освен с домашно парти, февруари определено започва позитивно за музикалната звезда, която изненада феновете си, като показа напълно новия си цвят на косата.

Малко след двойния празник, Шакира публикува няколко нови снимки в Инстарам, но не от партито, а на новата си прическа. Вижте в канала "Stars News" във vbox7

Шакира, която навърши 44 години, е известна със своята гъста и къдрава коса, но дълго време тя се подвизаваше в отбора на блондинките с руси тонове, които постигаше с кичури. Този път звездата е избрала да се преобрази, за да си създаде разнообразие, като е заложила на червеното.

"Voilà", написа певицата към снимка в Инстаграм, показвайки освежената си визия, която бе одобрена от милионите ѝ последователи.
 


Изпълнителката разказа във видео, в което си изправя косата с преса, че е искала да се сдобие с розова коса, но в крайна сметка станала червеникава.

Латино дивата каза, че розовото ѝ свършило и се наложило да го смесва с друг продукт, който имала, но се оказал доста по-наситен. От снимките и видеото си личи, че Шакира се наслаждава на ефекта, а дали ще се довери на професионалист, който да поправи стореното, не е известно.

Рядкост е звезда да боядисва сама косата си, но Шакира винаги се е отличавала от останалите не само с талант и умения за горещи танци, но и защото е много земна.