За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а да бъдат на корицата на Vogue – недостижима мечта. Лоти Мос обаче изглежда не е една от тях. Сестрата на Кейт Мос наскоро заряза модната си кариера, за да създаде профил в OnlyFans, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.
 

24-годишната Лоти даде интервю за подкаста Call Her Daddy, където разкри трансформацията си от рекламно лице на висша мода (дефилирала е за марки като Chanel) до порно модел. За Лоти влизането в модната индустрия било повече от лесно – все пак е сестра на един от най-култовите супермодели на всички времена. Признава, че известната фамилия ѝ е отворила много врати. „Беше ми дадена невероятна възможност,“ разказва тя в шоуто. „Смятам, че всеки друг на мое място също би се възползвал от нея.“ Лоти била „открита“ от модни скаути именно по време на сватбата на Кейт през 2012 – след което почти мигновено подписала с агенция. „Имах късмет, че не ми се налагаше да ходя по кастинги,“ споделя тя. „Фотографите ме резервираха директно.“
 

И ако всичко това звучи като мечта, то реалността явно не била толкова идилична. „Агентите ми контролираха всичко, което правя, и дори как се обличам,“ разказва Лоти. „От мен се очакваше просто да бъда малката сестра на Кейт и да вървя по стъпките ѝ.“ Добавя, че този имидж рязко се различавал от истинския ѝ характер: „Аз съм щура, шумна к*чка и мисля, че в това ми е чарът,“ категорична е тя. Натискът да бъде перфектна довел до депресия, а това на свой ред я тласнало към употребата на наркотици. „Наркозависимостта е твърде нормализирана в модните среди,“ казва звездата. „Предлагали са ми вещества дори по време на фотосесия.“
 

Проблемът кулминирал през февруари тази година, когато Лоти по собствено желание влязла в клиника за наркозависими. Няколко седмици по-късно, прекратила и договора с модната си агенция. „Не мисля, че на агентите ми им пукаше за състоянието ми,“ отсича тя.
 

Днес звездата изглежда официално е скъсала с модната индустрия – както и с имиджа на добро момиче. Вместо корицата на Vogue (за която тя позира през 2019), снимките ѝ красят платформата OnlyFans. Лоти решава да си направи профил, след като нейна приятелка става  еротичен модел през 2021. „Стори ми се забавно,“ споделя тя. „Освен това смятам, че жените сексуални работнички заслужават по-добра репрезентация.“ Разказва, че преди OnlyFans никога не била позирала гола, но работата веднага ѝ допаднала. Тези дни работните ѝ задължения включват 3-4 фотосесии седмично, а на страницата си предлага две услуги, чиито високи цени подсказват за звездния ѝ статус – 100 долара за снимка и 1 000 за видео.