/ Guliver/Getty Images
Моделът и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли обра овациите на модните критици на премиерата на филма „Мегазвяр“ в началото на седмицата в Лос Анджелис. Красавицата придружаваше годеника си Джейсън Стейтъм, на когото е поверена главната роля във лентата. Филмът на ужасите „Мегазвяр“ тръгва по кината у нас от днес на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ГАЛЕРИЯ: Британската красавица, която приковава погледите със стил и сексапил

Роузи Хънтингтън-Уайтли бе избрала за премиерата стилна дълга черна рокля на дизайнерката Стела Маккартни. Черни сандали на висок ток и златни бижута допълваха подчертаващата силуета дреха.

Роузи Джейсън
Guliver/Getty Images

Медии и критици похвалиха британската хубавица за избора и подчертаха, че тя за пореден път демонстрира чудесен стил. Не пропуснаха да отбележат и това, че Роузи Хънтингтън-Уайтли е в чудесна форма. 31-годишната красавица роди първото си дете през юни миналата година.

Роузи Джейсън
Guliver/Getty Images

Красавиците по бельо, които подлудяват Instagram (СНИМКИ)

51-годишният Джейсън Стейтъм не отстъпваше на половинката си по стил: появи се в син костюм, с бяла риза, вратовръзка и широка усмивка.

Роузи Джейсън
Guliver/Getty Images

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли показаха сина си (СНИМКИ)

Двамата се пошегуваха, че едногодишният им син Джак трябва да почака, за да гледа новия филм с участието на баща си. На фона на филмовата премиера малкият умили милионите фенове на родителите си, макар и не на червения килим. Роузи Хънтингън-Уайтли публикува в профила си в социалната мрежа Инстаграм очарователни семейни снимки.
 

Dads movie premiere. So proud of you j. ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Fam ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on