/ / iStock/Getty Images
Семейство от американския щат Ню Джърси реши да спре, за да отидат до тоалетната, а удари джакпота от лотарията, съобщи UPI.

Двойката се връщала у дома от пътуване до щата Северна Каролина и решили да спрат пред един магазин в Джърмънтаун, за да отидат до тоалетната. В същото време купили няколко лотарийни билета в магазина.

В рамките на 4 години: Американец спечели за втори път един млн. долара от лотария

"Касиерката ни изпрати до автомата за фишовете", казаха победителите в лотарията.

Връщайки се у дома, двойката установила, че един от билетите, които са купили, им носи награда от два милиона долара. "Не можех да повярвам, че познахме всички числа. Трябваше да изтегля приложението, за да се уверя, че наистина сме спечелили", сподели жената.

20 милиона паунда джакпот удари от лотарията късметлия с 6 познати числа

Семейството заминало до Балтимор, Мериленд, за да си прибере парите. Късметлиите планират да похарчат част от парите за изплащане на дългове, останалите ще бъдат използвани като спестявания.

По-рано беше съобщено, че жител на американския град Ню Каролтън от Мериленд си направил подарък за рождения ден, купувайки няколко лотарийни билета, в резултат на което изведнъж забогатял. Американецът смята, че дължи победата на позитивното мислене, на което се е вдъхновил от разговора със сестра си.
БГНЕС