Семейство Бекъм си купи имение за 40 млн. паунда
Семейство Бекъм си купи имение за 40 млн. паунда / снимка: Gulliver/Getty Images

Дейвид и Виктория Бекъм пръснаха 40 милиона паунда за палат в Лондон.

38-годишният бивш капитан на английския национален отбор по футбол и съпругата му вложили още 5 милиона паунда в ремонтирането на четириетажното имение в западната част на британската столица. Къщата ще разполага с фризьорски салон, салони за маникюр и грим, както и отделни стаи за колекцията от обувки на Виктория.

Служителите и охраната ще имат достъп до тунел, който ще ги отвежда незабелязано до втора къща. Звездната двойка вече инсталирала звукова система, така че да се пуска музика във всяка стая, която ще може да бъде контролирана с телефон или компютър. Те планират да сложат специално създадени водоустойчиви плазмени телевизори във всяка баня, пише БГНЕС.

Децата на Дейвид и Виктория - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, ще заемат втория етаж на имението, който разполага с три спални, във всяка от които има и баня. На долния етаж се намират работен кабинет, фитнес зала и стая за масаж, както и три стаи за персонала и малка градина. Имението разполага и с подземен гараж, в който Дейвид държи автомобилите си.

Семейство Бекъм продаде имението си в Хертфордшър, известно като Бекингамския дворец, за 12 милиона паунда. То обаче притежава и къщи в Калифорния, Дубай и вила за 2,6 милиона паунда в Южна Франция.