Семейство Бекъм е спечелило 65 млн. паунда през годината
Семейство Бекъм е спечелило 65 млн. паунда през годината / снимка: Guliver/Getty Images

Дейвид и Виктория са едно от най-успешните семейства на изминаващата година, след като съпрузите успяха да съберат приходи в размер на 65 млн. паунда.

Богатството на двойката се оценява на 508 млн. паунда. Всеки ден през 2015 г. двамата са печелили по 68 000 паунда след данъци, според подадените документи. Цифрите показват, че "Beckham Brand Holdings" - компанията, която се грижи за продажбите на Виктория и имидж правата на Дейвид, е отчела печалба в размер на 12,6 млн. паунда, а приходите са нараснали с 55%.

Семейство Бекъм си купи имение за 40 млн. паунда

Успехът на фирмата на Дейвид "Footwork Productions" също е зашеметяващ с приходи от 12,5 млн. паунда. От своята модна марка дизайнерката Виктория Бекъм е направила 34,1 млн. паунда. Заедно двойката е спечелила 65,4 млн. паунда преди облагането с данъци.

През 2011 г. брандът на дизайнерката стана "Марка на годината" на Британските модни награди, а през 2014 г. Виктория беше обявена за "Предприемач на годината".

От своя страна Дейвид Бекъм се превърна в най-високоплатеният бивш спортист, който печели милиони от рекламни договори за топ марки. Според списание "Форбс" миналата година бизнес начинанията му са му осигурили доход от 50,8 млн. паунда.

Източник: БГНЕС