Кание Уест и Джулия Фокс
Кание Уест и Джулия Фокс / Guliver/Getty Images
Истински семейни драми тресат Кание Уест. Певецът скъса набързо с новото си гадже и започна да моли Ким Карадашиян да го приеме обратно.

Кание имаше кратка афера с Джулия Фокс, с която се запознаха малко преди нова година. Двамата започнаха да афишират връзката си твърде публично, като постоянно бяха преследвани от папараци.

Горещата Джулия Фокс: Тя изтри Ким Кардашиян от сърцето на Кание Уест (СНИМКИ)

Сега обаче рапърът има нова мисия - да спаси семейството си. За целта той активно използва профила си в Инстаграм, където заедно с откритите молби към Ким, Кание започна да напада вербално и новото й гадже Пит Дейвидсън. Музикантът дори призова феновете си да "крещят в лицето му когато го видят на живо, че е с чужда жена - със съпругата на Кание Уест".

 

В същото време Ким и гаджето й напълно необезпокоявани от кризите на Кание Уест бяха снимани на интимна вечеря в Лас Вегас. Това вбеси още повече съпругът на риалити звездата, който публикува скриншот от негов разговор с Пит, в който комикът му споделя, че не иска да се меси в отношенията му с Кардашиян и децата им. Но би се радвал някой ден да се запознае с тях и всички да станат приятели. "Никога няма да се запознаеш с моите деца", отсече Кание и заля съперника си с нова порция обиди.

Кание Уест: Охраната на Ким Кардашиян не ме допуска да видя децата си

Периодично Кание Уест трие всичко, което е публикувал в Инстаграм, след което започва отново. В същото време бившата му Джулия Фокс бе снимана от папараци на летището в Ел Ей, опитваща се да скрие сълзите си зад маска и слънчеви очила.

 


По-късно актрисата изтри от профила си в социалната мрежа всички щастливи снимки с рапъра от последния месец и вояжа им в Париж.