/ iStock/Getty Images
Да накараш котка или куче да позира за снимка си е цяло предизвикателство, а какво остава за 17 животни. Точно с това е трябвало да се справи Кейти Смит. Тя е успяла да подреди домашните си любимци на канапето за семеен портрет, съобщи сайтът Метро.

Кейти е тренирала животните си седем дена - как да седят на канапето и да гледат към обектива. Когато е правила пробните снимки, непрекъснато е притичвала между фотоапарата и дивана, за да връща непослушните. За последната снимка ги е събирала три пъти. Само секунда след щракването на обектива всички са се разбягали.
 

Деветте кучета са били по-лесни за снимане. Те са били готови на всичко, за да получат награда. Котките обаче не са толкова лесно подкупни и е трябвало непрекъснато да ги връща обратно на мястото им, докато решат да останат.

Кейти има толкова много домашни любимци, защото спасява животни в беда. Къщата й не е голяма - с три спални. Освен фотогеничните кучета и котки, има четири вълнисти папагалчета, няколко рибки и таралежче.

„Доста е хаотично, но се свиква. Те тичат наоколо и всъщност не осъзнаваш колко са много, докато не се съберат в една стая", каза Кейти.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА