/ /Getty Images
Селена Гомес, в интервю за радио Apple Music 1, обясни как настоящата й връзка с продуцента и текстописец Бени Бланко се различава от предишните й романи.
 

Според певицата никога не се е чувствала толкова "сигурна". "Няма да навлизам в много подробности, но мисля, че е много важно да срещнеш някой, който те уважава. И е страхотно да можеш да разчиташ на някой, който разбира света, в който живея. Като цяло, бих искал да кажа, че никога няма да се чувствам толкова защитена, просто е прекрасно и благодарение на това раста", сподели Селена.
 

Гомес потвърди връзката си с Бланко в началото на декември. Новината предизвика смесена реакция сред феновете й: някои се радваха за певицата, но мнозина изразиха недоволство поради факта, че Бени според тях е твърде странен, грозен и недостоен за сърцето на техния идол. Селена дори трябваше да защити любимия си от хейтъри.
 

Има обаче и такива, които смятат, че самата Гомес сега не е в най-добрата си форма. Тя често е критикувана за наднорменото тегло и промененото лице. Гомес се опитва да не обръща внимание на това, макар да признава, че понякога критиката все още засяга нейното самочувствие.
 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня

 
БГНЕС