„Сексът и градът“ се завръща без Сара Джесика Паркър
„Сексът и градът“ се завръща без Сара Джесика Паркър / снимка: БГНЕС, архив

Очаква се новият сезон на хитовия сериал "Сексът и градът" да се появи на малкия екран през 2012 година. Той ще разказва за живота на Кари Брадшоу преди да заживее в Манхатън.

Епизодите са базирани на романа "Дневниците на Кари Брадшоу" на Кандис Бушнел. Новият сезон започва с последната година на Кари в гимназията на малко градче. Той няма да включва нюйоркските й приятелки Миранда Хобс и Шарлът Йорк, но пък ще се появи младата Саманта Джоунс.

"Сексът и градът" се излъчваше в периода 1998 - 2004 година. Историята проследяваше живота на писателката Кари Брадшоу и нейните приятелки в Ню Йорк. Сара Джесика Паркър, която изпълняваше ролата на Кари във всички сезони на сериала, както и в двата филма, няма да бъде включена в новите епизоди. Вероятно феновете ще бъдат разочаровани от липсата на Сара, както и от факта, че режисьорът Майкъл Патрик Кинг и Дарън Стар също няма да бъдат част от сериала.

"Моята Кари Брадшоу започна на 33 години и сериалът продължи до нейната 43-годишнина. За мен идеята да се върнем назад е нещо, което дори не мога да си представя", каза пред Entertainment Weekly Кинг.

Сара Джесика Паркър също отхвърли всички слухове за завръщането си в "Сексът и градът". „Няма да участвам в никакъв телевизионен сериал, нито във филм, поне не в близкото бъдеще".