Секссимволът Алесандра Амброзио представи сутиен за 2,5 мнл. долара
Секссимволът Алесандра Амброзио представи сутиен за 2,5 мнл. долара / снимка: Reuters

Моделът Алесандра Амброзио призна, че е била нервна, след като й съобщили, че тя е избрана да представи уникалния "Fantasy" сутиен на Victoria Secret за 2,5 милиона долара, по-малко от месец след раждането й.

Красавицата призна, че се уплашила от новината, защото не знаела как ще върне формата си толкова скоро след раждането на сина си.

Снимките на сутиена били насрочени само три седмици след раждането, което паникьосало красавицата, предава БГНЕС. "Бях поставена под огромен натиск да се върна във форма", сподели тя пред "Пийпъл".

"Просто исках да изкрещя. Не мога да лъжа, че бях много притеснена. Току-що бях родила сина си", спомня си Амброзио. Бразилката започнала да ходи на йога, а по-късно прибавила фитнес и пилатес към програмата си с упражнения.

"Начинът на живот и семейството ми много ми помогнаха да вляза във форма. С мъжа ми постоянно играехме волейбол на плажа, плувахме и тичахме след децата. Кърменето също ми помогна. Диетата по време на самата бременност е от ключово значение. Със сигурност ми помогна това, че ядох салати, прясно изцедени сокове и много риба", сподели тя.

Вижте повече снимки от това секси представяне на сутиена ТУК