Секс закони по света
Секс закони по света / Thinkstock/Getty Images

Сексуалното поведение на човека е едно и също, но то се третира по различен начин в отделните страни. БГНЕС предлага кратка разходка из сексуалните закони по света:

Англия

Ако предложите някому да правите секс, можете да бъдете глобен и дори осъден на три месеца затвор.

Италия

В градчето Тропея е забранено на "дебелите, уродливите и некрасивите" дами да се разголват. Не се уточнява обаче кой има право да определя коя представителка на нежния пол е "дебела, уродлива или некрасива".

Индонезия

В тази държава онанирането и досега се смята за един от най-страшните грехове. Мъж, заподозрян в ръкоблудство, може да бъде дори обезглавен.

Унгария

Тук не се гледа с добро на секса в светлата част на деня или при всякакво друго осветяване. Любов може да се прави само на тъмно. Може би за да не бъдат смущавани обитателите на съседните жилища.

Япония

Секс законите в тази страна не са много, но има един, който е много специален. Според него жената може да убие мъжа си с голи ръце при изневяра от негова страна. Това не е ли достатъчно, за да се замисли силният пол дали да кръшка?

Обединените арабски емирства (ОАЕ)

В емирствата е забранено вкарването на филми и списания, изобразяващи голи жени. Тук няма да видите и целувки на обществено място.

Швеция

В тази скандинавска държава са строго забранени сексуалните фотосесии. Ако полицията открие у вас снимка на голо тяло в цял ръст, ще бъдете наказани, но за фотографии на отделни голи части на тялото няма никакво наказание.

Ирландия

Девизът в тази държава е секс заради продължение на рода. В нея няма да намерите презервативи или секс играчки - използването им е строго забранено. Така че ако дамите планират секс при пътуванията си из тази държава, да се запасят с контрацептиви.

Русия

Тук целувката на обществено място се смята за нарушение реда. За толкова невинна постъпка може да отнесете глоба от всеки полицай, който ви е видял.