Секс или шоколад? Спор няма…
Секс или шоколад? Спор няма… / БГНЕС

Ако трябва да избират, жените по-скоро биха отказали секса, отколкото шоколада, гласи ново проучване. Резултатите от анкетата показват още, че алкохолът, шоколадът и сексът са най-трудните за отказване неща, следвани от кофеина и псуването.

Когато става въпрос да се въздържат в продължение на един месец, 22 процента от мъжете казват, че да живееш без секс е едно от най-трудните неща. Само 9% от дамите са на същото мнение, но 22 процента от нежната половинка на човечеството са посочили шоколада като най-труден за отказване и са заявили, че ако трябва да избират, ще откажат шоколада последен.

59% от анкетираните смятат, че на жените им е по-лесно да се въздържат от секс, докато само 5 на 100 са заявили, че и мъжете го могат.

Според участниците в допитването мъжете биха имали много по-слаба воля, ако трябва да се откажат от обекта на желанието си. Освен това самоконтролът липсва най-вече около Коледа и Нова година.

Миналогодишно проучване установи, че най-щастливи жените се чувстват, когато получават комплименти, хапват шоколад и правят секс. Любопитното е, че необвързаните жени харесват лакомствата една идея повече от любовните ласки, а 39% от тях признават, че биха заменили секса за шоколад. Алкохолът пък носи щастие най-вече на младите момичета, в списъка са още парите и времето, прекарано с приятели.