Сбъркаха приятелка на Сесилия с любовница на Никола
Сбъркаха приятелка на Сесилия с любовница на Никола / netinfo
Предполагаемо любовно писмо до френския президент Никола Саркози предизвика известен смут във Франция, съобщава ДПА, позовавайки се на днешния брой на вестник "Паризиен".

Френското издание "Шок" извадило текста на писмото, като увеличило снимка, на която се вижда, че на излизане от заседание президентът носи в ръка документи. Най-отгоре има лист хартия голям формат с ръкописен текст. След като прочели откъс от писмото, журналистите решили, че то е писано от жена, вероятно любовница на Саркози. Откъсът бил: "Имам чувството, че не съм те виждала цяла вечност и ми липсваш. Ще се видим в четвъртък в Есауира за моята ...(не се чете) Е Милион целувки."

Оказало се, че писмото всъщност е до съпругата на президента Сесилия Саркози и че е писано от нейна приятелка. Разяснения по случай даде правителствен говорител. Авторката на писмото Изабел Балкани, така коментира случая: "Умрях от смях, като видях, какво безпокойство е предизвикало моето писмо", казва Балкани.

Остава въпросът защо на излизане от заседание на кабинета Саркози носи лично писмо, адресирано до съпругата му, коментира ДПА, цитирано от БТА.