Сбогом на лошите момчета
Сбогом на лошите момчета / снимка: sxc.hu

Няма мъже, които да не причиняват болка или ако има, те вече са заети. Не винаги обаче това е точно така, тъй като много често грешката е във вашия собствен радар, който сякаш сам си търси лошите момчета. Просто трябва да се абстрахирате от предразсъдъци и предубежденията, за да откриете този, който си струва.

Добрите момчета" най-често излизат с вашата приятелка, не са заинтересовани от вас или са скучни, но те могат да бъдат много повече отколкото си мислите. Причината да не го откривате може да е във вас самата. Замисляли ли сте се например, дали сте готова за стабилна и зряла връзка.

Свестните мъже имат достатъчно самочувствие, знаят какво искат, обаждат ви се, когато искат и показват ясно, че се интересуват от вас. Ако попаднете на несигурен и незрял човек, по-добре прекъснете отношенията си по-рано. Тактиката е да разберете какъв е вашият идеален мъж, пише БГНЕС. Мъжествен, страстен, интересен, умен, нежен, забавен. За да отговаря на тези качества, не е необходимо да е измамник, тъй като едно добро момче също може да бъде секси. Всичко зависи от гледната точка, която ще си изградите.