Сара Джесика Паркър
Сара Джесика Паркър / Guliver/Getty Images
Актрисата Сара Джесика Паркър обяви официално, че третият филм "Сексът и градът" няма да бъде реализиран. 52-годишната звезда, която играе ролята на Кари Брадшоу в популярния телевизионен сериал, опроверга окончателно слуховете, че ще гледаме "Сексът и градът 3".

ГАЛЕРИЯ: ГЕРОИНИТЕ ОТ СЕРИАЛИ, КОИТО ПРОМЕНИХА ЖЕНИТЕ

БИЖУТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ": САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР (ГАЛЕРИЯ)

"Приключи. Няма да го направим", съобщи актрисата в интервю за списание "Екстра", разочаровайки феновете, които се надяваха, че след 6-годишно отсъствие от екран четирите атрактивни героини нюйоркчанки - Кари, Саманта, Миранда и Шарлот отново ще очароват публиката с премеждията си.

Сексът и градът
Guliver/Getty Images, архив

Вижте кои са най-обичаните телевизионни двойки

"Разочарована съм", допълни още Паркър пред изданието. "Разполагахме с красива, забавна, сърцераздирателена, весела и изключително релевантна история и сценарий към нея. И разочароващото е не, че не можем да разкажем тази история и да я изживеем, а че не можем да изпълним желанието на аудиторията, която толкова настояваше за нов филм", коментира тя.  

Сексът и градът
Guliver/Getty Images, архив

Алек Болдуин бил избран за Тузара в „Сексът и градът”, но се появил Крис Нот

Първият филм "Сексът и градът" се появи през 2008 г., четири години след края на едноименния сериал по HBO, който бе сред хитовите заглавия на 90-те години. "Сексът и градът 2" излезе на големия екран през 2010 година.

Ким Катрал: "Сексът и градът" съсипа брака ми

Въпреки негативната оценка на критиците след втория филм миналата година уебсайтът "Радар" издаде, че Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали вече договор за трети и се очакваше снимките да започнат това лято.  

Сексът и градът
Guliver/Getty Images, архив