Сара Джесика Паркър: Ако можех да надебелея
Сара Джесика Паркър: Ако можех да надебелея / снимкa: БГНЕС
Сара Джесика Паркър е вманиачена по обувките и чантите точно като героинята си Кари Брадшоу, за чиято роля във филма “Сексът и градът” получи 15 милиона долара пише хърватският вестник “24 часа”, цитиран от БГНЕС. Предпочита да прекарва свободното си време с 6-годишния си син Джеймс Уилки, вместо да пазарува.

“Развеселявам се, когато ме наричат модна икона. Може би изглеждам добре на бляскавите събития, но това не е истинският ми живот. Трябва да ме видите в работен ден”, каза Сара.

Запитана колко чифта обувки има, тя казва: “Нямам хиляда, но имам много и искам още. Обожавам обувките на Пиер Харди. Вманиачена съм по обувките и чантите, около тях градя целия си гардероб. Не мога да се наситя и на Vintage-модата”.

На въпроса “Обявени сте за най-малко сексапилния човек на света. Доволни ли сте от начина, по който изглеждате” Сара Джесика Паркър отговаря: “Щастлива съм, че аз съм аз. Ако можех да променя нещо по себе си, това би била линията. Мразя, че съм толкова слаба. Влудява ме това, че заради модата днес трябва да бъдеш суперслаб и момичетата пред очите ни “изчезват”. Мразя това, че от жените се очаква да се върнат във форма веднага след раждането. Това може би може Виктория Бекъм, защото има пари за гледачки и лични треньори, но не и една средна жена”. “Бих искала да имам тяло като Скарлет Йохансон или Лиз Тeйлър. Опитвам се да надебелея, но тялото ми е като на майка ми, която стана заоблена едва, след като роди осем деца. Така че ми предстои дълъг път”, казва актрисата.

“Повече от всичко искам още едно дете. Никога не съм се чувствала толкова добре в кожата си, както докато бях бременна. Майчинството е невероятно усещане, нищо друго не може да се сравни с него”, казва Паркър.