Сани Жекова отпадна от Dancing Stars
Сани Жекова отпадна от Dancing Stars / Нова тв

За мен Dancing Stars беше една сбъдната мечта, каза през сълзи Александра Жекова и благодари на целия екип на шоуто за възможността и радостта, която шоуто й донесе. Миналата вечер в поредните елиминации в Dancing Stars тя беше подкрепена от 11-кратния шампион по плуване Петър Стойчев, а към него се присъедини и Владимир Каролев.

Достигайки до решаващия етап в шоуто и предвид високото ниво на всички двойки по думите на професионалния съдия и жури Галена Великова, елиминациите миналата вечер бяха достойни за финал.

СНИМКИ: Елиминации в „Най-запомнящата се година в моя живот" в Dancing Stars

Антон Касабов пръв се спаси от тях, а неговите защитници Калин Врачански и Владимир Каролев - и двамата със син колан по таекуондо, преминаха към отборите съответно на Дарин и на Александра.

„Ти си моят крал на бала" бяха думите на Илиана Раева към Дарин. Койна Русева, която защитаваше актьора в залата на Dancing Stars, се обясни в любов на своя колега с думите „Дарине, обичам те!". Алфредо, който вдигна 1-ца за салсата на Елена, този път я определи за неговия фаворит и я нарече истинска кубинка.

„Измислила съм ви много лесна задача, типично за мен", пошегува се Илиана Раева с двойките, които във вторник ще трябва да се справят с поредното предизвикателство, отправено от журито. Дотогава никой от участниците няма да знае каква ще бъде тяхната задача в „танцовия маратон" на Илиана Раева. 5 вида музика ще подбере Илиана и журито ще оценява как всеки импровизира и преминава от единия стил в другия. След това ще решат кой след кого ще отпада - съответно първият отпаднал с най-ниска оценка - 1 и последният - с най-високата - 7.

Миналата вечер видяхме и тангото на 11-кратните шампиони на България и носители на Световната купа по състезателни танци - Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Вили Марковска пък призна, че е празнувала най-хубавия си рожден ден, в който тя представи романтична румба със своя партньор Атанас Месечков.

Как ще се справят участниците във вторник, когато ще представят танците, избрани от техните съперници и кой ще получи по-високи оценки след танцовия маратон на Илиана Раева, ще разберем на 29 април от 20.00 часа по Нова.