Сандра Бълок
Сандра Бълок / Gulliver/Getty Images
Сандра Бълок и Кейт Бланшет събират "специалистки" за грандиозен обир във филма "Бандитките на Оушън" на Гари Рос. Ан Хатауей, Риана и Хелена Бонам Картър също са сред звездите в продукцията.

Има ли по-обаятелни обирджийки от Сандра, Кейт, Сара, Риана, Хелена и Минди? (СНИМКИ)
 
Десет години след като оглавяваният от Дани Оушън екип се сдобива с милиони долари, се събира нова банда. Този път планът е на сестра му - Деби Оушън (Сандра Бълок).
Пет години, осем месеца, 12 дни и малко отгоре - това е времето, за което Деби, току-що освободена от затвора, планира най-големия обир в легендарната си кариера.

Красавиците от женския вариант на „Бандата на Оушън“ (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Тя има нужда от отбор от най-добрите в своята област - на първо място е бившата ѝ партньорка в престъпленията Лу (Кейт Бланшет). Двете събират екип от "специалистки" - бижутерката Амита (Минди Кейлинг), мошеничката Констанс, подвизаваща се по улиците (Акуафина), експертката по всякакви кражби Тами (Сара Полсън), хакерката Девета топка (Риана) и модната дизайнерка Роуз Уейл (Хелена Бонам Картър). Мишената са 150 млн. долара в диаманти - огърлица, която ще украсява шията на световноизвестната актриса Дафни Клугер (Ан Хатауей), голямата звезда на събитието на годината - бала на "Метрополитън" (Met Gala).

Най-зашеметяващите рокли на Met Gala 2018 (СНИМКИ)
 
Планът изглежда стабилен, но той трябва да бъде изпълнен безупречно от всички в екипа - тайно, но всъщност пред очите на целия град. Ричард Армитидж е в ролята на Клод Бекер, подозиращият "нещо" кавалер на Клугер на бала. Джеймс Кордън играе Джон Фрейзър - застрахователен агент, който се опитва да подреди парчетата от пъзела.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА