Само 1% разделя двама от номинираните за Мъж на годината
Само 1% разделя двама от номинираните за Мъж на годината / DarikWeb
Кой ще бъде Мъж на годината 2012
60175
Кой ще бъде Мъж на годината 2012
  • Кой ще бъде Мъж на годината 2012

Броени часове остават до края на гласуването за "Мъж на годината 2012". Трима българи се борят в класацията, организирана от Дарик радио - Кубрат Пулев, Петър Петров и Стилиян Петров.

Онлайн допитването продължава до утре - 8 януари (включително) на сайта Manoftheyear.bg, като към момента се наблюдават нови прецеденти - мъжете са два пъти по-активни в определянето на победителя, а ден преди финала разликата във вота за двама от номинираните е едва 1 процент.

Във временното класиране водачът събира точно 41% от гласовете. Едва процент по-малко или 40% пък взима вторият, а 19 на сто от събраните точки са за третия номиниран. В последните дни беше регистрирана голяма активност в гласуването за един от тримата номинирани и IT-специалистите на Дарик изкъсо следят вота.

Към 7 януари две трети или 61 процента от гласувалите за "Мъж на годината 2012" са представители на силния пол. В последните издания на реномираната класация дамите бяха по-активни, но сега ролите са разменени.

Само 1 разделя двама от номинираните за Мъж на годината
netinfo

Включилите са в гласуването на Manoftheyear.bg са на възраст между 16 и 81 години. В първия ден на старта на онлайн допитването бяха получени гласовете на 926 българи.

Една трета от гласувалите или точно 33 процента са от София. Втори по активност са жителите на Варна (11%), следват тези от Попово (7,5%), Пловдив, Габрово, Бургас, Стара Загора и Враца.

Кой е "Мъж на годината 2012" ще бъде обявено на специална церемония на 21 януари в Интер Експо Център, когато организаторът Дарик радио ще отбележи и своя 20-ти рожден ден.

Повече за гласуването за "Мъж на годината" можете да чуете в аудио файла от разговора с Инес Павлова и Михаил Дюзев в Дарик Кафе от 7 януари 2012.

Само 1 разделя двама от номинираните за Мъж на годината
netinfo