/ Gulliver/Getty Images
56-годишната Салма Хайек е известна по целия свят със своята красота и сексапил, които с годините продължават да разцъфтяват.

Дълго време се смяташе, че пластичните хирурзи и козметолозите помагат на актрисата да поддържа младостта си. Тя обаче отрича външни намеси по себе си.

Горещата Салма Хайек направи изненадващо признание за тялото си

Знойната мексиканка твърди, че просто използва хитри трикове, които прикриват белезите на годините. Така например когато не може да боядиса косата си, тя я прибра в стилна шапка. Наскоро Салма сподели друг трик в профила си в Instagram - по неин съвет никога не трябва да слагате очилата си на главата, тъй като те разкриват побелелите слепоочия.

"Ето един мъдър съвет как да се отървете от сивата коса, без да я боядисвате! Не носете очила на косата си “, насърчи Салма феновете си.

 

 Хайек споделя, че никога не е прибягвала до инжекции с ботокс и тайната на нейната младост се крие в "редовните медитации", които е разработила за себе си.

Салма Хайек показа екзотично селфи от дома си в Лондон (СНИМКИ)

„Поради характеристиките на моето тяло и здравословни проблеми развих необичайна медитация, която непрекъснато надграждам“, разказа Салма, добавяйки, че може да медитира по няколко часа на ден.