Салма Хайек започна новата година на плажа
Салма Хайек започна новата година на плажа / Gulliver/Getty Images
54-годишната актриса Салма Хайек публикува нова снимка по бански на плажа, с което подсказа, че си прекарва добре през зимата в началото на 2021 г. Позирайки както във водата, така и извън нея, очевидно в търсене на дзен и на двете места, тя написа: „Трябва да запазим спокойствие“.

Мексиканската актриса и продуцент носеше миниатюрни черни бикини за медитацията в Instagram, а нейните последователи не можаха да й се нарадват. Един коментатор написа: „Искам да съм като теб, когато порасна – или дори сега“. А друг добави: „Дяволска жена! И сте в средата на 50-те си години! Еха!“.
 


Хайек започна ударно 2021 г. С плажна ваканция, като не пропуска да сподели по някой и друг пиксел по бански. През уикенда тя също отпразнува 17 милиона снимки в Instagram, като публикува снимка на себе си в убийствена зелена рокля, показваща овалите и извивките на тялото й.

Хайек - майка на 13-годишна дъщеря Валентина Пино от съпруга милиардер Франсоа-Анри Пино - наскоро сподели за практиката си за медитация. Актрисата сподели, че започва с мисълта за богинята Лакшми, богиня на богатството, властта, лукса, красотата.

„По някакъв начин нейният образ ме кара да чувствам радост, а радостта е най-голямата врата към вашата вътрешна красота“, пояснява Хайек.
 


И вместо интензивни тренировки, Хайек - която има три филма тази година, каза, че предпочита да спи до по-късно, а след това поддържа форма с възстановителна йога през целия ден. „Тя държи тялото ми по начин, при който мускулите са активни през целия ден. Така че дори когато си миете зъбите, вие работите с мускулите. "

Превод и редакция: DarikNews