С кои секс фантазии да не експериментираме
С кои секс фантазии да не експериментираме / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Секс фантазиите са необятна тема. При мъжете и жените те са в различна степен и от различно естество. Понякога те могат да преминат и най-смелите очаквания. Но тук се появява и елементът "степен на желание" и това доколко партньорът ви е готов да направи нещо. Някои дами например желаят да изпитат всичко в секса, а други с голям труд се навиват да го направят, дори и на масата. Всеки човек сам определя кое е допустимо и кое не, но все пак има експерименти, които не са желателни.

Ако фантазията предизвиква отвращение, не си струва да я осъществяваш, съветват сексолозите.

Мечтата на повечето мъже - тройка

Ако и ти си мечтаеш за секс в тройка, няма проблем, нека да опитаме? Единственият съвет: не го правете с любимия човек. Винаги се получава така, че след като пуснете трети в леглото, независимо дали е мъж, или жена, отношенията се променят и даже се прецакват. Най-често ситуацията се развива по следния сценарий: мъжът мечтае за тройка, жената се съгласява, без да го иска особено много, двойката кани момиче, нещата някак си се развиват, а след това започват сълзи, ревност и неразбиране. В крайна сметка отношенията се разрушават. Защо да рискувате по този начин?

Секс в самолет

Сексът в самолет много често се описва красиво, в киното са заснети стотици пикантни сцени. И все пак, практиката се оказва доста различна от действителността. Най-често го правим в тоалетната. Но тя е едно от най-посещаваните места. Понякога е мръсна и почти винаги много тясна, което не предразполага към интимност. Що се отнася до секса на седалката, това е малко вероятно, освен ако не летите с частен самолет.

Секс в офиса

Това е фантазия на всички. Но не бързайте да я реализирате. Бъдете внимателни и първо се уверете, че няма видеокамери. Най-опасният вариант е сексът в шефския кабинет. Не по-малко опасна е любовната игра в приемната. Не забравяйте, че там много често се поставят камери. Все пак ви остава вариантът с офисната тоалетна, но го използвайте след приключване на работния ден.

На обществени места

Тази възможност си струва, ако не ви смущава фактът, че някой ви гледа. Може да го направите в киното, в приглушено заведение, в парка на скрита пейка или... фантазирайте!!!