/ Gulliver/Getty Images
В няколко страни първият учебен ден вече започна. Учениците грабнаха раниците и поеха към училище, макар и в по-особена обстановка.
 

¡Primer día de clases para la infanta Sofía! 🎒 La hija pequeña de los Reyes, que comienza sus estudios de 2ª de la ESO,...

Публикувахте от HOLA República Dominicana в Петък, 11 септември 2020 г.

Принцеса Шарлот тръгва на училище

Децата на кралските особи не правят изключение. Принцовете и принцесите, под зоркия поглед на крале и кралици, също поемат към учебните заведения.

В много училища по света учениците задължително обличат ученическа униформа, за да влязат в клас. Пандемяита от коронавируса налага и други новости като задължителното носене на маска в учебното заведение.

Gulliver/Getty Images

Малките съкровища в кралските семейства: Шест принцеси, които ще ви усмихнат (СНИМКИ)

Това, че са принцове и принцеси не означава, че за тях се прави изключение, след като всички деца в училището са с униформи. Напротив те са дори и по-дисциплинирани.
Порасналите вече принцеси на крал Фелипе VI и кралица Летисия - Леонор и София стартираха учебната 2020-2021 година. Макар в различни дни, двете испански красавици поеха по пътя на знанието с маски и красиви униформи. Принцеса Леонор отиде до училището с баща си, а принцеса София с майка си.
 

Rentrée scolaire du Prince Héréditaire Jacques et de la Princesse Gabriella. © Photo : Eric Mathon / Palais princier

Публикувахте от Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco в Сряда, 9 септември 2020 г.


Принцесата на Монако Шарлийн и съпругът й принц Албер Втори изпратиха на училище децата им - близнаците принц Жак и принцеса Габриела. 5-годишните сладури също прекрачиха училищния праг облечени в униформи.

Gulliver/Getty Images

Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принц Джордж и принцеса Шарлот ще се върнат на училище съвсем скоро. Докато чакаме да видим очарователните деца в първия им учебен ден, да си припомним как бяха облечени през изминалите години.

Gulliver/Getty Images

 

Киселата физиономия на малкия шведски принц разсмя социалните мрежи (СНИМКИ)

Златокосите принцеси на Испания наследиха чара на обаятелните си родители (СНИМКИ)


Принцеса Шарлот тръгна на училище (СНИМКИ/ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук