Рупърт Мърдок има връзка с бившата жена на Мик Джагър
Рупърт Мърдок има връзка с бившата жена на Мик Джагър / Guliver/Getty Images

Бившата съпруга на Мик Джагър Джери Хол има връзка с медийния магнат Рупърт Мърдок, който е на 84 години, съобщи в. "Мейл он сънди". Двамата още пазят връзката си в тайна, но планират скоро да я разкрият, като отидат заедно на финала на световното първенство по ръгби в Туикенхам следващата седмица.

Това е първата връзка на Рупърт Мърдок след края на брака му с 46-годишната Уенди Дън.

"Всичко е съвсем отскоро", заяви семеен приятел на Мърдок. „На двамата наистина им е много приятно един с друг".

От няколко седмици Рупърт Мърдок и Джери Хол се радват на компанията си в Калифорния и Ню Йорк, където са гледали заедно мюзикъла "Хамилтън" на Бродуей.

Рупърт Мърдок има три брака - със стюардесата Патриша Букър от Мелбърн, с британската журналистка Ана Торв и с Уенди Дън. Когато се разделя с първите си две съпруги, той се жени пак преди да е минала една година. След края на брака му с Дън обаче той не е имал връзка.

Рупърт Мърдок подаде молба за развод с третата си съпруга

Възрастовата разлика от 25 години между Мърдок и Джери Хол, която е на 59 години, е много по-малка от тази с третата му съпруга, която беше с 38 години по-млада от него.

Децата и на двамата знаят за връзката им.

Връзката на Рупърт Мърдок с Джери Хол показва, че той е все така енергичен и в личния живот, както и в бизнеса. Ежедневието му е много натоварено за човек на неговата възраст, като продължава да ръководи медийна империя с големи холдинги в Америка, Великобритания, Азия.

Джери Хол няма законен брак с Мик Джагър, въпреки екзотичната им брачна церемония на о-в Бали през 1990 г. Той обаче е баща на четирите й деца. Те са заедно от 1977 г. до 1999 г., но тя взима решение да сложи край на връзката им, когато разбира за извънбрачното му дете от бразилската манекенка Лусиана Морад.

"Прощавах и прощавах, и прощавах до точка, в която вече беше нездравословно", каза веднъж Джери Хол.

След края на връзката си с 13-години по-възрастния от нея Мик Джагър, Джери Хол имаше няколко по-млад любовници - театрален продуцент, лондонски банкер. Тези връзки обаче приключват бързо, защото всички са засенчени от харизматичния музикант.

Източник: БТА