Роди се агне с човешки черти (ВИДЕО)
Роди се агне с човешки черти (ВИДЕО) / netinfo

Стряскащо видео се появи в мрежата. На записа се вижда агне с човешко лице, като само ушите му показват към коя порода принадлежи съществото, съобщава в. "Дейли мейл".

След като се появило на бял свят, странното животно издавало ред странни грухтящи звуци, докато се опитвало да се храни от майка си, която е съвсем нормална овца.

"Човешкото" агне се е появило на бял свят в село Чурка, близо до границата на Дагестан.

Собственикът на фермата Бласиус Лаврентиев чакал цяла седмица, докато особеното отроче излезе от утробата на майка си. Но бил шокиран от странното лице, тъй като се надявал да продаде агнето на пазара. "Имахме доста сурова зима, но когато разбрах, че овцата е бременна, се зарадвах, защото това означаваше за мен да продам агнетата и да започна да печеля пари. Но когато го видях, за малко не умрях".

Миналата година семейство Вилалба от Сентро, северозападната аржентинска провинция Салта, беше обвинено в бруталност, когато една от овцете родила агне с "човешка" глава. Снимките на странното създание се появиха в социалните медии. Семейството беше обвинено, че някой от членовете му е правил секс с овцата и много трудно се отърва от обвиненията.

Източник: БГНЕС