Робърт Дауни-Джуниър прекрати интервю заради неприятни въпроси (ВИДЕО)
Робърт Дауни-Джуниър прекрати интервю заради неприятни въпроси (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Известният холивудски актьор Робърт Дауни-Джуниър е провалил промоционално интервю, посветено на новия филма "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", съобщи "Холивуд рипортър". Причината са били неприятните въпроси от личен характер, които са му били зададени.

Излезе третият трейлър на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" (ВИДЕО)

На видеозапис, разпространен от британския журналист Кришнан Гуру-Мурти, се вижда, че на актьора не му харесват въпросите за "тъмното му минало".

Объркването на звездата се засилва, когато журналистът продължава да настоява да говорят на тази тема, вместо за лентата, и го връща към интервю за в. "Ню Йорк таймс" от 2008 година.

"Много съжалявам, наистина не - какво правим", възмущава се Робърт Дауни-Джуниър.

СНИМКИ: По червения килим на „Железният човек 3" в Холивуд

След това става, сваля си микрофона и излиза от студиото. Филмът "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" трябва да бъде пуснат по кината на 1 май 2015 година. Режисьор на лентата е Джос Уидън. В "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" са събрани много супергерои като Капитан Америка (Крис Евънс), Хълк (Марк Ръфало), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Железният човек (Робърт Дауни-Джуниър) и Тор (Крис Хемсуърт).

СНИМКИ: Холивудските звезди с най-големи хонорари през 2014 година

Филмът "Отмъстителите" излезе по кината през май 2012 г. При бюджет от 220 милиона долара той донесе на създателите си над 1,5 милиарда долара от продажбата на билети и зае трето място в класацията на най-касовите филми в историята.

Източник: БТА