Роби Уилямс пиел по 36 кафета на ден
Роби Уилямс пиел по 36 кафета на ден / netinfo

Роби Уилямс преживява може би най-трудните моменти в живота си, докато бившите му колеги от Take That отново са по върховете на британските топ листи.

Приемането му в американска клиника за лечение на зависимост от таблетки е главна тема в британския печат.

Таблоидът “Сън” се е постарал да разкаже на своите читатели какво е накарало Роби Уилямс навръх 33-ия си рожден ден да отиде в клиника за рехабилитация. Певецът бил довършен от повторната слава на Take That, поради което все по-често посягал към таблетките. Той не можел да гледа как бившите му колеги отново завоюват сърцата на феновете си, докато той затъва все по-дълбоко в маниакална депресия.

От дълго време Роби има проблеми със зависимостта, а 56-годишната му майка твърди, че отиването му в клиниката е най-хубавият подарък за рождения му ден.

Със сигурност най-популярният британски певец страдал от хронично безсъние, не можел да заспи до 5 ч. сутринта. За да може изобщо да спи, той взимал Seroxat – силен антидепресант, който обикновено се предписва на тийнейджъри, склонни към самоубийство.

Роби Уилямс пиел на ден по 36 много силни кафета, изпушвал по 60 цигари Silk Cut, а за 24 часа изпивал и по 20 кутии Red Bull. Певецът бил окончателно довършен от успеха на сингъла на Take That Patience, който застана на първо място в британската топ листа, а цели 6 седмици се задържа сред първите 20. Новият албум Beautiful World е продаден в 1,5 милиона екземпляра, докато този на Роби Rudebox преживя голям крах на пазара.

Patience на Take That е един от фаворитите за сингъл на годината за наградите “Брит”, които ще бъдат раздадени довечера. Роби Уилямс е бил потресен и от смъртта на Ан Никол Смит. Той се уплашил, че ще завърши също като нея, ако не му бъде оказана специализирана помощ.