Роби Уилямс мина под венчилото
Роби Уилямс мина под венчилото / www.sxc.hu

Известният британски певец Роби Уилямс и американската актриса Айда Филд сключиха брак в дома на певеца в Лос Анджелис.

Бракосъчетанието се състоя в тесен кръг от близки и приятели на двойката, уточни британският новинарски портал News of the world. "Роби най-накрая е щастлив. В крайна сметка единственото, което искате за децата си, е да бъдат щастливи. Айда е толкова красива, толкова щастлива. Те буквално искрят, когато са заедно", цитира изданието бащата на Роби.

Сред обещанията, които Роби е дал на съпругата си, е да откаже пушенето. Според изданието това бил истински подарък за Айда. Певецът пушил по 60 цигари на ден, но сега ги свел до 10. Уилямс дори казал, че изобщо ще се откаже от вредния навик, за да им се родят здрави деца.

След сватбата младоженците ще прекарат заедно две седмици, след което Роби ще отпътува за Великобритания, където ще представи на публиката новия си сингъл Take That, който трябва да излезе през октомври, пише БГНЕС.

Двойката се запознала преди три години. Роби Уилямс е смятан за най-популярния британски и един от най-популярните поп певци в света. Продадените му албуми надхвърлят 55 млн. екземпляра, само във Великобритания са продадени 16,2 милиона негови диска.