Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас
Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас / Guliver/Getty Images

Първият концерт на Роби Уилямс на морския бряг, в рамките на SPIRIT of Burgas, съвпада с петата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс. Това съобщиха организаторите на музикалното събитие.

Певецът е решил в последния момент да изненада любимата си и я е поканил да го придружи на българския морски бряг на 7 август. Преди 5 години, на този ден, двамата си казват "Да" на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли Хилс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромният им екип се наложи да пренареждат в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010 г.

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006 г., като делят общ дом от 2009 г. През ноември 2009 г. Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото.

Сватбата е на 7 август 2010 г. в дома на Роби Уилямс в Бевърли Хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012 г. на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври 2014 г. Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин. Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видеа от раждането на сина им, с което създава истински фурор, споделяйки с милионите си фенове един от най-интимните моменти от семейния им живот.

Роби Уилямс и семейството му ще пристигнат в Бургас ден преди концерта му на плажа, а на 7 август се очаква той да излезе на сцената след 22 часа, за да изнесе двучасово шоу на морския бряг.

Източник: БТА