/ Gulliver/Getty Images
Новият албум на Роби Уилямс ще носи духа на диското, вдъхновен от песента на Кайли Миног от 2001 г. "Your Disco Needs You", която му е помогнала при записите.

Секссимволът Роби Уилямс се похвали със своята моногамност (СНИМКИ)

Изпълнителят на "Angels" разкри, че той е вдъхновен да изостави за известно време парти звученето от предишния си албум "The Heavy Entertainment Show" от 2016 г. и миналогодишния празничен " The Christmas Present".
 
Има обаче още няколко не толкова купонджийски предложения, тъй като в една от песните той пее за своята история с Айда Фийлд, от която той има 7-годишния Теди, Чарли, на 5, Коко, на 20 месеца и Бо, на 3 месеца, и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици.
 

Бившата звезда от "Take That" – който е „чист“ от 20 години, изпя по време тежкия период: "Трябва да се променя, трябва да се изчистя, не мога да позволя майка ми да ме види да умра така. Давене в бутилки, търкаляне с модели, преди да те намеря. Да, летях нависоко, вярно е, но сега летя високо с теб".

В деня на любовта Роби Уилямс стана баща за четвърти път (СНИМКА)

Междувременно австралийската поп кралица Кайли наскоро разкри, че тя и Роби готвят дует. Двойката се сдружи с мега-хита "Kids" през 2000 г., който стана част от седмия й студиен албум "Light Years".

Авторката на „Spinning Around“ разкри още, че те са написали песен по време на подготвянето на Роби на "The Heavy Entertainment Show“, която може да бъде пусната в „бъдеще“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС