Роки и Риана
Роки и Риана / Gulliver/Getty Images
Запознати източници опровергаха слуховете за предстоящата сватба на Риана и A$AP Rocky, които се разпространиха онлайн след пускането на новото видео на рапъра. В него A$AP Роки използва брекети на зъбите си, за да попита Риана дали ще се омъжи за него, а певицата казва „да“.

Подобен сюжет подхрани слухове за годежа на музикантите, които се появиха, след като Риана беше забелязана с пръстен на безименния си пръст. Въпреки това, близки до двойката, в разговор с TMZ, опровергаха това и отбелязаха, че тази история не е нищо повече от сценарий за клипа.
Всичко е направено заради шегата, казват запознати.Според източника Риана и A$AP Роки не само не планират да се женят скоро, но дори не са и сгодени.

Припомняме, че сега Риана е в последните месеци на бременността – певицата и A$AP Rocky очакват първото си дете. Въпреки бременността ѝ, напоследък двойката често се оказва в центъра на скандали. A$AP Rocky беше обвинен в изневяра на Риана с нейната приятелка, дизайнерката Амина Муади, която отрече тези слухове. След това в мрежата се появиха екранни снимки от кореспонденцията на рапъра с друга жена, която той кани на среща.

Освен това музикантът имаше проблеми със закона. Той бе заподозрян, че е организирал стрелба в Холивуд през есента на 2021 г. Рапърът беше арестуван, но освободен под гаранция. В момента служителите на реда разследват инцидента.
БГНЕС