Рене Зелуегър не си е правила пластична операция, щастлива е
Рене Зелуегър не си е правила пластична операция, щастлива е / Guliver/Getty Images

Рене Зелуегър нарече слуховете, че си е правила пластична операция, "глупави" и обясни промяната в лицето си с по-щастливия си живот, съобщиха в. "Мирър" и в. "Дейли експрес".

Актрисата се появи почти неузнаваема на светско събитие в Холивуд в понеделник, придружавана от приятели си Дойл Брамхол.

"Радвам се, че хората мислят, че изглеждам различно. Живея различен, щастлив и по-пълноценен живот. Явно това си личи. Приятелите ми казват, че изглеждам спокойна. Здрава съм. Дълго време не се справях толкова добре. Натоварвах се нереално и графикът ми не ми позволяваше да се грижа за себе си. Вместо да си поема дъх, продължавах да тичам, докато се изчерпя, и не взимах правилно решение как да прикрия изтощението. Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща", заяви актрисата пред сп. "Пийпъл".

Според проф. д-р Фуат Юксел от клиниката "Лонгевита" обаче е "очевидно, че тя е преминала през няколко козметични процедури, за да промени вида на лицето си и да оформи контура, като поставяне на филъри в гънките между носа и устните и по бузите, за да изглежда лицето й по-пълно, плюс ботокс около веждите за по-млад вид".

Според други специалисти за ефекта допринасят и не особено удачният тен, дължащ се на химически пилинг, както и неподдържаните вежди в неподходящ за лицето й нюанс.

Източник: БТА

Рене Зелуегър не си е правила пластична операция щастлива е
netinfo