Рейчъл Макадамс ще се снима във филма „Доктор Стрейндж”
Рейчъл Макадамс ще се снима във филма „Доктор Стрейндж” / снимка: Guliver/Getty Images

Канадската актриса Рейчъл Макадамс ще бъде звезда във филма „Доктор Стрейндж”, адаптиран по комикси и продуциран от „Марвел”, съобщи Контактмюзик.

36-годишната Макадамс, снимала се във филмите „Тетрадката”, „Гадни момичета”, „Обратен гард” и сериала „Истински детектив”, ще партнира на Бенедикт Къмбърбач в новия филм.

„С нетърпения очаквам да се снимам заедно с Къмбърбач във филма”, увери тя. Актрисата обаче отказа да разкрие подробности за ролята си. „Не знам дали имам право да споделям подобна информация”, поясни Макадамс.

Макар че е сред най-търсените актриси в Холивуд, тя наскоро довери, че в детските си години никога не е мечтала да стане филмова звезда.

„Когато бях дете, имах неясно виждане за това каква искам да стана”, разказа Рейчъл. „Във всеки случай това не бе нещо, което обмислях или планирах. Смятах, че ще се занимавам с театър в Канада. Отраснах там и работих дълго над театрални постановки за деца. Може би затова съм си представяла, че ще бъда творчески директор на детска театрална компания”, допълва актрисата.

Източник: БТА