Реджеп е големият победител в третия сезон Hell's Kitchen. Въпреки че изглеждаше уверен и сигурен, както в това, което прави по време на шоуто, така и в победата си, пътят му не е никак лек.  Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#likeawinter #chefslife #happydsys #beyourself #positivity #love

A post shared by (@b_redzhepi) on


Пред камерите на NOVA победителят сподели, че е израснал в Сицилия, приятелите му са там и до ден днешен поддържат връзка. Започнал да работи на 14-годишна възраст в различни хотели. След това заминал да учи в Парма.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ohyesitaly #nofilter #morningroutine #fight #fighter #sorrynotsorry

A post shared by (@b_redzhepi) on


"Работил съм в Милано и Рома, а последните 7-8 години прекарах в Хамбург. Но вече много ми липсваше България и много исках да се върна. Смятам, че тук е моето бъдеще", разказва Реджеп. Именно затова в момента той развива свой проект в Пазарджик и мечтае да отвори пицария в Пловдив. "Това е моето бъдеще, в което смятам да инвестирам. Прекарал съм много години в Сицилия и в заведението, което ще отворя, ще предлагаме една любима моя рецепта, която приготвих и на финала на Hell’s Kitchen – "аранчини по сицилиански", обяснява той.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#badguy #frydayon #letsgo #welcome #onlygoodvibes #latino #

A post shared by (@b_redzhepi) on


Въпреки че е готвил за Роберто Баджо, звездата, за която мечтае да готви е... поп-фолк певицата Емануела. Когато бил извън България, слушал песните ѝ и така се чувствал у дома си. "Бих й приготвил някое типично италианско ястие, което съм сигурен, че ще я зарадва много", обяснява той.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fitday #refreshing #inlove #picoftheday #again #blackandwhite

A post shared by (@b_redzhepi) on


Иначе в Hell's Kitchen Реджеп разбрал, че е важно да вярва в мечтите си и да бъде постоянен в това, което прави. "За мен беше нормално шеф Ангелов на моменти да вика – аз съм работил в много ресторанти със звезди "Мишлен" и когато не се получават нещата, е нормално да се повишава тона", обяснява Реджеп.