Размяна на съпруги. Трети епизод
Размяна на съпруги. Трети епизод / снимки: PRO.BG

 

Третият сезон на реалити предаването „Размяна на съпруги" ще е в ефира на телевизия PRO.BG от 2 април, петък. В този сезон зрителите ще могат да гледат по два епизода на седмица. Всеки петък и събота в 19.45 ч. ще се срещаме със съпруги, готови да разменят своите домове, семейства и начин на живот. Предаването стартира с размяна в семействата на двама известни музиканти - Цецо Елвиса и Дидо от Deep Zone.

Цветелин Атанасов (Цецо Елвиса) и Мариела Нейкова се запознават в Ню Йорк. Семейство са от 11 години, нямат деца. Мариела е развълнувана от размяната, която й предстои, защото според нея за една жена е трудно да живее със собствения си съпруг, камо ли да отиде на чуждо място. От новия си съпруг очаква да се забавляват заедно. Мариела се занимава с PR. В момента пише роман, има издадена стихосбирка. Двамата с Цецо много искат да имат деца. Правили са опит за инвитро, но не се е получило.

Размяна на съпруги Трети епизод
netinfo

От другата страна на размяната е семейството на Дидо и Албена. Женени са от три години, имат малък син Кристиян. Албена работи като асистент. В новия си дом тя ще вземе сина си Кристиян, за да усети Цецо Елвиса какво е да си татко.

 

 

Във втория епизод от реалитито ще видим размяната на ексцентричните дизайнери Кристина и Константин със семейство Генчеви от София.

Христянка Хаджиева (Кристина) е на 50 г. и е дизайнер. Константин Хлебаров е на 36 г. - писател. Двамата нямат брак и деца, но живеят от 20 г. заедно. Запознават се на улицата в Пловдив. Имат авангарден готик стил, живеят предимно на тъмно, спят до много късно, не обичат да излизат на дневна светлина, да ползват интернет и ядат прекалено рядко. „Имам списък от хора, които искам да възкръснат", ще сподели Константин пред камерите на „Размяна на съпруги". Кристина пък не е готова да има деца, защото все още търси себе си.

Семейство Генчеви са другата страна в размяната. Съпругата Розалина е диригент на църковен хор. Съпругът й Явор е оперен певец. Двамата имат дъщеря - Явора. Заедно са от пет години след като се запознават в църква. Какви ще са изводите за двете семейства от размяната им ще узнаем в събота, в 19.45 ч.

Размяна на съпруги Трети епизод
netinfo