/ NOVA
Гледайте комедийния сериал тази събота, от 20:00 ч. по NOVA
Забавно предизвикателство с неподозиран финал очаква две от семействата в новия епизод на комедийния сериал „All Inclusive” утре вечер от 20:00 ч. по NOVA. Съревнованието между Христо (Ненчо Балабанов) и Константин (Стефан Иванов) е в разгара си, но инициатива за новото състезание този път ще поеме Албена (Лили Сучева). Тя ще предложи на двамата вечни конкуренти да разменят живота си за един ден. Но как ще приеме тази оферта Марияна (Елена Атанасова), която дълбоко се съмнява в подбудите на опасната брюнетка? Дали мъжете ще се съгласят на провокативния експеримент и какъв изненадващ обрат ще настъпи?

След скроения от Христо номер с рекламните флаери, политическата кампания на Парушев (Петър Калчев) е застрашена от провал. Марина (Яна Огнянова) настоява за спешни мерки, с които да бъде спасен имиджа на нейния любим, за да се върне отново в играта. Тя бърза да стартира кампания в социалните мрежи, която има за цел да доближи Парушев до избирателите и да вдигне рейтинга му в кметската надпревара. Какви забавни активности е планирала Марина и как ще се справи с тях кандидатът за кмет?

All Inclusive
NOVA

Междувременно животът на Емил (Явор Борисов) става все по-сложен и объркан. Истински му тежи, че трябва да се преструва на съпруг на Елена (София Маринкова), докато здравето й се възстанови и излезе от частичната амнезия. Той опитва по всевъзможни начини да избегне всяка интимна близост с мнимата си съпруга, без тя да разбере. Една ситуация обаче ще разклати Емил из основи, поставяйки под риск целия театър. Какво ще се случи и колко дълго ще е в състояние да крие истината от Елена?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.
NOVA