Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да се придържа към консервативен стил на обличане.
Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да се придържа към консервативен стил на обличане. / Guliver/Getty Images
Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да се придържа към консервативен стил на обличане.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЦВЕТНИТЕ ТОАЛЕТИ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА (СНИМКИ)

Тя слага дрехи с цикламен, лимонено-жълт, ярко- зелен, кралско-син и други пъстри цветове. Мнозина се питат защо тя залага на такива багри и нюанси.

Е, отговорът на този въпрос вече е известен. Той дойде от снаха й Софи или графинята на Уесекс, която е съпруга на най-малкия син на кралицата принц Едуард. И така кралският избор се дължи не само на личните предпочитания, но и за да бъде забелязана Елизабет Втора от хората.

Пленителната Кейт в бяло: Една рокля - две визии (СНИМКИ)

Когато кралицата се появява на обществени мероприятия, често множеството, което иска да я види, се проточва на десетки метри. Обличайки се с ярки цветовете, кралицата дава възможност на всеки да бъде видяна отдалеч или да забелязано по-отблизо допи копчето на палтото й, за да каже човекът от тълпата след време, че е видял самата Елизабет Втора – най-дълго управлявалата кралица в света.

Guliver/Getty Images

Това Софи разкри за документалния филм The Queen At 90. Той е посветен на най-значимите събития в живота на британската монархия през 65-те години управление на Елизабет Втора.
БГНЕС