/ NOVA
Паулина и Борис влизат в следващата елиминационна битка
Първата елиминационна битка във финалната седмица от трети сезон на „Игри на волята: България“ изправи Рабухчиев срещу Неделчо. В изключително тежката и многокомпонентна игра двамата воини подложиха точността, уменията в плуването, силата и най-вече волята си на огромно изпитание.

Преднината от 9 минути, която Рабухчиев натрупа по време на физическата част, се оказа недостатъчна срещу Неделчо, който обърна битката в своя полза при подреждането на пъзела. Рабухчиев демонстрира уважение и честна игра към противника си на Арената – когато Неделчо бе на ръба на силите си, той го мотивира да продължи и да се бори докрай.
„Аз съм атлет и съм преминал през много лоши и добри моменти, но за мен „Игри на волята: България“ е нещо неописуемо. Няма как да обясниш на някого какво е да стъпиш на Еверест – същото е и с Арената тук. Няма как да опишеш какво е да влезеш в битка и да бъдеш част от едно племе, от едно семейство. Не силата, а сърцето е най-силната част от мен“, каза Рабухчиев преди да напусне риалити формата.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Във втората битка за имунитет Симеон успя да грабне първото място и да спечели неприкосновеност и допълнителен глас на съвета. Момент невнимание събори кулата от чаши и чинии на Паулина преди всички и тя автоматично се превърна в първия номиниран играч за утрешната елиминационна игра.

Игри на волята България
NOVA

Край огъня ситуацията от вчерашния епизод се повтори и бившите Бойци откупиха от Ралица 5 допълнителни номинационни гласа. С тях те избраха противник на Паулина в следващата елиминационна битка да бъде Борис. От своя страна певицата даде своите 150 спечелени жълтици, за да закупи предимство в предстоящата решаваща игра.

Ще успее ли Паулина да елиминира Борис или той ще се завърне в Резиденцията? Кой от двамата ще премине към следващата индивидуална битка? Какво ще се случи на последния племенен съвет за сезона? - не пропускайте утре вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.