Поредната извънредна ситуация във VIP Brother 2016 е факт. Един Съквартирант, за който всички бяха сигурни, че ще стане финалист, внезапно реши да напусне Къщата, а в стремежа си да „надиграе играта", той обяви война на самия Big Brother.

Всичко за VIP Brother можете да намерите тук

Явор Бахаров прекрачи прага на най-известната Къща със заявката, че ще стигне до финал и дори ще стане победител в юбилейния сезон на шоуто. Актьорът многократно споделяше пред своите Съквартиранти, че ще намери начин да „превърти играта" и всяка вечер сънува как става победител. Той умишлено стоеше встрани от скандалите и интригите и използваше по-голямата част от времето си за сън и тренировки във фитнеса. Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще видят внезапното решение на Явор да напусне, а в стремежа си да излезе сух от водата, актьорът ще се опита да изнуди Big Brother и дори ще си позволи да му отправи заплахи. Как ще завърши войната, която Бахаров обяви на Големия брат, предстои да разберем съвсем скоро.

Явор Бахаров обяви война на самия Big Brother
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.