„Ясновидци” стартира в края на март
„Ясновидци” стартира в края на март / netinfo
„Ясновидци” стартира в края на март
17896
„Ясновидци” стартира в края на март
  • „Ясновидци” стартира в края на март

Втори сезон на предаването „Ясновидци” ще стартира в 20.00 часа на 26 март по БТВ. Още в първия епизод на риалити шоуто ще бъдат разкрити лицата и имената на осемте нови герои. Зрителите ще могат да проследят как е преминал кастингът, с какво се занимават ясновидците и какви са техните способности.
 
Тази година кастингът за шоуто е бил значително по-прецизен от миналото издание на „Ясновидци”. Това каза за Дарик главният редактор на предаването Николай Йорданов.

„Ние се опитваме да покажем цялата истина за такива хора, не да ги героизираме или да покажем, че всички те са велики и успешни, да покажем, че те имат и успехи, и неуспехи”, добави още Йорданов.

Според водещия на предаването Николай Георгиев във втори сезон изпитанията са били много по-смело организирани, отколкото в предишния. Георгиев сподели, че е останал впечатлен от някои от уменията, които ясновидците са демонстрирали:

„Буквално разказаха едно нормално битие на човек, който е живял преди повече от 3000 години. Както и да го въртя, както и да го мисля, това беше втрещяващо дори и за мен”, заяви още Николай Георгиев.

Сергей Калмов е първият ясновидец, избран за участие в предаването по време на кастингите. Той е работил към таен проект на КГБ, наречен „Екип 64”, чиято цел е била да се изследват хора със свръхестествени способности и да се провери могат ли да бъдат използвани за политически и обществени цели. След края на комунизма обаче, Сергей решава да напусне проекта и да дойде в България.

Цялата история на Сергей ще бъде представена още в първият епизод на предаването.

Ясновидци стартира в края на март
netinfo