Първанов ожени сина си
Първанов ожени сина си / Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Синът на президента Георги Първанов Владимир се ожени за приятелката си Цветанка Гълъбова. Двамата подписаха граждански брак в столичната зала "Средец".

В църквата "Свети Седмочисленици" Цветанка и Владимир се врекоха във вечна вярност един на друг и пред Бог. 31-годишният програмист Владимир Първанов и 23-годишната петокурсничка от Медицинския университет Цветанка Гълъбова са двойка от няколко години, пише БГНЕС. Те живеят заедно в столичния квартал "Манастирски ливади".

Владимир Първанов е завършил френската гимназия и компютърни науки. По-малкият му брат Ивайло, който е на 22 години, завърши Италианския лицей в Горна баня, а в момента следва в УНСС. Миналата година двамата основаха фирма за компютърни услуги "Айви-СМ" ООД. В компанията участва и Марияна Добрева, началник на кабинета на държавния глава, дъщеря на покойния Николай Добрев и сестра на депутата от КБ Кирил Добрев.

Първанов ожени сина си
netinfo

Журналистите имаха възможност да заснемат част от церемонията в църквата „Св. Седмочисленици", на която присъстваха само около 20 гости. Десетки граждани прекараха близо час в очакване да видят младоженците и естествено президента Първанов и съпругата му Зорка Първанова. На излизане от храма той им благодари за аплодисментите, с които беше посрещнато президентското семейство.

Част от гражданите успяха с тичане да се доберат до сватбените късмети, които хвърляха шаферките.

53-годишният Георги Първанов е втори мандат президент на България. Той бе избран за първи път през есента на 2001 година. Вторият му мандат приключва в края на следващата година.

Първанов ожени сина си
netinfo