Пънк, преспи и любов
Пънк, преспи и любов / netinfo

След летните морски сърф приключения във видеоклипа към сингъла "Почивка" групата Ogi 23 се завръщат в най-студения месец с нова песен, която ще даде жега с екстремни спортове и зимни флиртове.

"Любов по време на купон" е името на песента. "Избрахме го, защото най-добре описва чувството, което искаме да предадем с нея - напук на депресията, която се излива от българската музика, ние искаме да бъдем щастливи и да раздаваме положителни емоции", уточнява китаристът на бандата Косьо.

Сюжетът на "Любов по време на купон" отново е по действителен случай, но хората взели участие в съответните сцени, за момента ще останат анонимни. Темата в парчето, както се очаква, е любовта и двете й лица - небрежният флирт и щастливата връзка. Автори на текста, музиката и аранжимента са Ангел (бас, вокал), Косьо (китара, вокал) и Били (барабани). В момента се монтира и клипът към "Любов по време на купон". Част от видеото е заснето по високите планински склонове със специалното участие на един от най-добрите български сноубордисти Димитър Чокоев - Джими. По няколко спускания правят и самите Ogi 23. Заснети са и няколко емблематични места в София - около НДК и в популярно столично кафене.

Екипът, който заснема видеото, е в състав Петър Кирилов (режисьор), Бедрос Халваджиян (главен оператор), Джая Фотомайнд (втори оператор), Любомир Йончев (ефекти и цветни корекции), Георги Николов (монтаж).

Паралелно с премиерата на видеото, групата ще представи и специално издание - двоен сингъл, включващ летния хит "Почивка" и последвалия зимен "Любов по време на купон", както и видеоклиповете към двете парчета.

След премиерата на клипа към "Любов по време на купон" на 2 февруари, бандата тръгва на турне в София, Банско, Велико Търново, Перник и Пловдив.

Пънк преспи и любов
netinfo