Пускат още билети за Roisin Murphy
Пускат още билети за Roisin Murphy / netinfo

Броени дни преди концерта на Roisin Murphy у нас билетите за грандиозното шоу по повод 400-ния рожден ден на ирландското уиски Bushmills са на изчерпване. Поради големия интерес към събитието организаторите ще пуснат в продажба допълнителен брой билети. Те ще се продават преди началото на концерта на специална каса в зала Универсиада.  

Все още могат да бъдат намерени ограничен брой билети в мрежата на Eventim, билетния център на НДК, веригите от магазини Германос и Пикадили на цени от 45 лева за правостоящи (и 55 лева за седящи места).

На 6 ноември столичната зала Универсиада ще отвори врати в 19 ч, а в 19,30 ч започва партито на DJ Rainer Truby, който ще подгрee с характерното за стила му разнообразие - от джаз до джаз-бразил, от ню диско до буги и даунбийт. След него на сцената ще излезе ексцентричната вокалистка на някогашните Moloko Roisin Murphy.

Какво да очакваме на 6 ноември

Roisin Murphy пристига в България със собствено оборудване и екип от 15 души. На сцената до нея ще видим пианиста от Moloko Edmund Stevens, както и басиста Rob Mularkey (по-известен като басиста от групата Zero 7 и съавтор на проекта Brotherly). 

Неизменно до Roisin Murphy ще бъдат и чаровните бек вокалистки Rhianna Kenny и Jodie Scantlebury.

Вярна на самобитния си стил и артистичен вкус към модата, Roisin Murphy обещава да предизвика българските си фенове с убийствени комбинации, така че да не изневери на ексцентричните тоалети, с които сме я виждали по концертите й или видео клиповете – от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

Самата тя разказва, че всяка от песните й си има история, която се опитва да пресъздаде с подходящите за това костюми и сценично поведение при изпълненията на живо.

Признава, че първоначално любимите й парчета от новия албум Overpowered са били тези с най-диско звучене -  You Know Me Better и Let Me Know, тъй като идеята й е била да направи един танцувален албум.

Година по-късно след излизането на албума фаворити са й  Dear Miami и Primitive. Българската публика със сигурност ще чуе всяко едно от тях, както и доста парчета от двата й самостоятелни албума.