Промяната на имиджа влияе на секса
Промяната на имиджа влияе на секса / снимка: Impact Press Group, архив

Промяната на имиджа се отразява на секса и на взаимоотношенията като цяло.

Мъжете винаги са се възхищавали на жени хамелеони. Пример за това е Виктория Бекъм, която променя косата си и гардероба си почти всеки месец. С такава жена вероятно няма да се отегчите нито в леглото, нито в живота, смятат мъжете. Връщате се у дома и откривате напълно нова жена. Силният пол се радва изключително много на това разнообразие. Според тях смелите жени, готови да експериментират, пренасят това и в леглото - тайната формула на моногамията.

Най-лесният начин да се отървете от монотонното във връзката е да експериментирате в спалнята. Много двойки се концентрират само върху разнообразните пози и не се сещат, че различният външен вид играе по-добра роля, предава БГНЕС. Сексолозите решили да проверят как промяната на визията се отразява на сексуалния живот.

Експеримент номер едно - от брюнетка в блондинка: класическо превъплъщение, което може да промени цялото отношение на мъжа. Оказва се, че хиперсексуалността на русокосите е мит. Резултатите от експеримента показват, че с блондинките сексът е по-нежен, отколкото обикновено.

Промяна на имиджа номер две: от брюнетка в червена тигрица. Червенокосите, особено, ако са с къдрава коса, са фурия в леглото. Смели, дръзки и безразсъдни и лесно забравят табутата в секса. Червенокосите са два пъти по-енергични и активни и знаят как да тонизират партньора.

За останалите промени може смело да импровизирате!