Продават на търг стари вещи на Джако
Продават на търг стари вещи на Джако / netinfo

Продажба на търг в Лас Вегас силно ще смути певеца Майкъл Джаксън. Предмети, принадлежали на краля на рока, ще бъдат продадени на търг, някои от които ще бъдат компрометиращи.

Според американския вестник New-York Post, Хенри Вакаро, бивш съдружник на Джаксън, е прибрал някои предмети след фалита в Ню Джърси. Над 20 000 предмета, всички костюми от епохата на Джаксън Файв, в началото на 90-те години на миналия век, слънчеви очила, блузон, предмети принадлежали на Джанет Джаксън и 5 ръкописа на песни, написани и все още незаписани от Майкъл Джаксън.

След това Хенри Вакаро е продал предметите на Ричърд Алтомар, който сега е техен собственик. Сред тези 20 000 предмети се намират и картини, нарисувани от Майкъл Джаксън, представляващи голи момчета и секс играчки, съобщава actualite-de-stars.

Търгът се очаква да се проведе на 30 и 31 май в Hard Rock Hotel & Casino в Лас Вегас. Алтомар вече иамл оферта от 50 млн. долара за цялата колекция, а Sony предложил да публикува петте песни, написани от Джаксън.