„Приятели мои” – шоуто на Дарик Кафе се качва на сцена
„Приятели мои” – шоуто на Дарик Кафе се качва на сцена / DarikNews.bg

В понеделник вечерта на 16 юни четиримата сутрешни бойци на Дарик Кафе ще се качат на сцената на театъра на НАТФИЗ, за да демонстрират танцови и спортни умения на живо и пред публика.

Разбира се, това е шега. Михаил Дюзев , Иво Райчев, д-р Мирослав Ненков и Димитър Туджаров- Шкумбата продължават шоуто си от сутрешния блок на Дарик на сцена. Който е слушал сутрин „битката на анекдотите" между Д-р Ненков и Шкумбата всеки първи понеделник от месеца, знае какво да очаква, a който не е, може да ги чуе на Radio.DarikNews.bg.

Но това е само малка част от шоу-спектакъла „Приятели мои".

Приятели мои  шоуто на Дарик Кафе се качва на сцена
netinfo
Иво Райчев се очаква да взриви публиката с музикалните си изпълнения и уникални имитации на култови спортни водещи и събития. Михаил Дюзев общо взето се „мотае" по сцената и прави това, което може най-добре. А именно да зарежда и подгрява публиката за изненадите, които валят от сцената.

Името на шоуто идва от култовия италиански филм от 1975 година на режисьора Марио Моничели. Той разказва смешно-тъжната история на четирима приятели, които устройват всевъзможни лудости и шеги, като своебразен протест срещу скуката и предвидимостта на ежедневието.

Очакваме Ви на 16 юни, понеделник, от 20.00 ч. на голямата сцена на НАТФИЗ. Билети се продават на касата на цени от 10 и 15 лева.

Приятели мои  шоуто на Дарик Кафе се качва на сцена
netinfo