/ БТА
Принцът на Монако Албер ще посети за Коледа съпругата си принцеса Шарлен заедно с двете им деца на тайното място, където тя се възстановява, съобщи Ройтерс, като цитира съобщение на двореца.

Бившата олимпийска състезателка по плуване Шарлен се омъжи за принца на Монако през 2011 г. на пищна церемония. Тя прекрати публичните си ангажименти, след като се завърна от родната си Южна Африка миналия месец след няколкомесечен престой.

Липсваш ни, мамо: Монакската принцеса Шарлен отново я няма, децата й страдат (СНИМКИ)

"Принцеса Шарлен се възстановява задоволително, макар че ще са нужни още няколко месеца, преди здравето й да се възстанови напълно", съобщиха от двореца.

Престоят на Шарлен в Южна Африка разпали спекулации за потенциален раздор в кралската двойка, които бяха отхвърлени от семейството.
Преди от двореца съобщиха, че принцесата се нуждае от време, за да се възстанови от състоянието на "дълбока обща умора".

Принц Албер беше казал пред сп. "Пийпъл", че Шарлен се лекува извън Монако в името на дискретността.

Монакската принцеса Шарлен отмени обществените си ангажименти (СНИМКИ)

"Зная, че има слухове, затова нека кажа - не е Ковид", каза Албер пред изданието миналия месец. "Не е свързано и с рак. Не става дума за лични отношения. Ако искате да обсъдим и други спекулации - състоянието не е свързано с пластична операция или някаква намеса по лицето изобщо".

Шарлен бе в отбора на Южна Африка на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г.
БТА