Принцеса Биатрис се раздели с приятеля си, не поискал да се ожени за нея
Принцеса Биатрис се раздели с приятеля си, не поискал да се ожени за нея / Guliver/Getty Images

Принцеса Биатрис - дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън, се раздели с отдавнашния си приятел Дейв Кларк, съобщи Контактмюзик. Двамата се срещаха от 10 години. Биатрис сложила край на връзката им, след като двамата обсъдили въпроса дали трябва да се оженят или не.

"След като излизаха заедно от 10 години, Биатрис и Дейв се чудеха защо не са се оженили", заяви източник, цитиран от в. "Дейли мейл". "Те обсъдиха въпроса и решиха да се разделят, за да обмислят бъдещето. Биатрис и Дейв остават приятели. Решението за раздялата им е взаимно", посочва източникът.

27-годишната Биатрис била разочарована, че 32-годишният Дейв не е поискал да се ожени за нея, след като тя се премести в САЩ, за да е близо до него.

Майка й Сара Фъргюсън обаче била шокирана от новината. "Сара смята Дейв за част от семейството си", допълни източникът. "Тя е натъжена, че нещата не са приключили според очакванията. Връзката им продължи по-дълго, отколкото са просъществували много бракове", разкрива още той.

След като двамата се съгласили, че няма вероятност за брак в близко бъдеще, решили да се разделят.

"Биатрис напоследък стана по-настоятелна и постави ултиматум на Дейв", поясни източникът. "Ултиматумът обаче рикошира върху нея, защото Дейв не е искал ръката й. Двамата заключиха, че след като няма вероятност за брак в близко бъдеще, е време всеки да тръгне по свой път", посочва той.

Източник: БТА