Принц Чарлз не пропуска трета страница на Сън
Принц Чарлз не пропуска трета страница на Сън / www.sxc.hu

Британският престолонаследник принц Чарлз не пропуска да погледне трета страница от най-тиражния всекидневник на острова "Сън".

Както е известно, всеки ден на трета страница британският таблоид публикува огромна снимка на разголено момиче. Директорът на изданието Доминик Моан съобщи, че лично принц Чарлз му признал, че не пропуска да погледне трета страница. Тази седмица се навършиха 40 години от началото на "секси страницата" на "Сън".

Моан съобщи, че вестникът се продава всеки ден в тираж от 8 млн. "Ние продаваме много повече от "Дейли телеграф", "Гардиан" и "Индипендънт" взети заедно. Ние се превърнахме в институция... Ние говорим за Афганистан, за звездите от шоубизнеса, както и за най-дебелия човек на планетата....Всичко това обаче правим с хумор, нещо което липсва на останалите издания", каза още директорът на най-тиражния британски вестник, цитиран от БГНЕС.

По думите на Доминик Моан, изданието винаги подкрепя някоя политическа партия или кандидат в зависимост от тяхната преценка за това кой най-добре защитава националните интереси на страната.